Näyttelytottumusharjoitus ke 29.6.2011 klo 18 Haukiputaan lukion pihalla, os. Poukamatie 2 90850 HAUKIPUDAS. Kaikilla vapaa pääsy, rotuun katsomatta : ) Harjoituksen vetäjinä Ulpu Haarala ja Tarja Nevalainen.
 

* * * 

Näyttelytottumusharjoitus ti 21.6.2011 klo 18 Haukiputaan lukion pihalla, os. Poukamatie 2 90850 HAUKIPUDAS. Harjoituksen pitävät Tarja Nevalainen ja Anneli Taipaleenmäki.

*  *  *

Aini Kaltakari kennel Susadan ja Tarja Nevalainen kennel Mystica Line järjestävät näyttelytottumusharjoituksen to 16.6.2011 klo 20 Haukiputaan lukion pihalla, os. Poukamatie 2 90850 HAUKIPUDAS. Harjoitus on ilmainen ja tilaisuus on tarkoitettu vain shetlanninlammaskoirille. Harjoitus pidetään myös sateen sattuessa. Ota mukaan koiralle näyttelyhihna, makupaloja ja vesikuppi & vettä.

*  *  *

Aini Kaltakari kennel Susadan ja Tarja Nevalainen kennel Mystica Line järjestävät näyttelytottumusharjoituksen la 11.6.2011 klo 15 Haukiputaan lukion pihalla, os. Poukamatie 2 90850  HAUKIPUDAS. Harjoitus on ilmainen ja tilaisuus on tarkoitettu vain shetlanninlammaskoirille. Harjoitus pidetään myös sateen sattuessa. Ota mukaan koiralle näyttelyhihna, makupaloja ja vesikuppi & vettä.

Innokkaita jatkajia näille harjoituskerroille toivotaan löytyvän kesän 2011 aikana shetlanninlammaskoirien omistajista. Jos olet kiinnostunut vetämään yhden tunnin kestävän koulutuskerran, laita siitä sähköpostia [email protected]. Kerro s-postissa kouluttajan nimi/nimet, päivä, aika ja paikka osoitetietoineen, mielellään ainakin kaksi viikkoa ennen ko. harjoitusta.


 Tulevista harjoituksista tiedotetaan täällä heti, kun kouluttajalta/kouluttajilta saadaan harjoituspäivän tiedot : )